ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής και μπορείτε να παρακολουθήσετε ηλεκτρονικά την πορεία της αποστολής σας για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας. Για παραγγελίες έως 30€ το κόστος αποστολής είναι 3,5€, ενώ για παραγγελίες άνω των 30€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση γίνεται στην πόρτα σας και έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή (χωρίς επιπλέον χρέωση)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με όποια εταιρεία επιθυμείτε (το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη) ή αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό μας συνεργάτη (Γενική Ταχυδρομική), με κόστος επιστροφής 4€. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που περιλαμβάνεται στο δέμα και αποστείλετέ το στη διεύθυνση:

T&K GRECIAN
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 20 ΠΕΥΚΗ
ΤΚ.15121, ΤΗΛ: 2106127443

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, μην ξεχάσετε να μας σημειώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στη φόρμα επιστροφής. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, μαζί με το αποδεικτικό που το συνόδευε (απόδειξη ή τιμολόγιο).
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή παραλαβής λανθασμένου κωδικού, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία μας και μόνο και επιστρέφεται συνολικά το κόστος παραγγελίας (μαζί με τα αρχικά έξοδα αποστολής που είχατε πληρώσει), εφόσον δεν επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει. Αν είχατε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, το ποσό επιστροφής θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας. Αν είχατε πληρώσει με αντικαταβολή, γίνεται επιστροφή χρημάτων με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 14 ημερών.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Προϊόντα που αναφέρονται ως “ετοιμοπαράδοτα” αποστέλλονται εντός 24 ωρών. Για τα προϊόντα που είναι “κατόπιν παραγγελίας” ο χρόνος παράδοσης είναι 4 έως 7 εργάσιμες μέρες.