Αποστολή

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 2106127443 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00. Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα στέλνονται μέσω της εταιρείας γενική ταχυδρομική και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ανάλογα τον προορισμό. Αυτό ισχύει για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αλλιώς ισχύει ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται μέσα στο κάθε προϊόν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας μέσω της διεύθυνσης https://www.taxydromiki.com/track.

Αποστολές εντός Ελλάδας:

Για παραγγελίες έως 30€, το κόστος αποστολής είναι 3,50€ , ενώ για παραγγελίες άνω των 30€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,80€.

Αποστολες προς υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες:

Μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή με το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ (με κόστος 7€) ή αποστολή με την εταιρεία DHL EXPRESS (με κόστος 15€). Για παραγγελίες άνω των 120€ η αποστολή είναι δωρεάν.
Αποστολές μέσω ΕΛΤΑ παραδίδονται σε 4-5 εργάσιμες μέρες σε Λονδίνο και Παρίσι και μέχρι 10 εργάσιμες μέρες στους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Αποστολες μέσω DHL EXPRESS παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες

Αποστολές προς ΗΠΑ-Καναδά:

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ με κόστος 9€ και χρόνο παράδοσης 10-15 εργάσιμες μέρες. Για παραγγελίες άνω των 150€ η αποστολή είναι δωρεάν.